Partners

Fordon

Swecon Anläggningsmaskiner AB

Foto: Peter Holgersson AB

Det här är Swecon
Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvos anläggningsmaskiner i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet erbjuder Swecon ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support.
Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2018).

Vad vi erbjuder
Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet. För oss är det viktigt att utveckla och tillvarata våra medarbetares kompetens. Vi erbjuder därför utbildning inom flera områden, till exempel el, hydraulik, produktkunskap och personlig säkerhet. Som servicetekniker ska du alltid ha kunskap om den senaste tekniken.

Som anställd hos oss får du tre starka varumärken i ett. Swecon, vi är marknadsledande i vår bransch, Volvo, som har högteknologiska maskiner och Lantmännen, som global, stabil och trygg ägare. Att vara en del av Lantmännen innebär också en hel del förmåner för dig som anställd.

Vem vi söker
Vi söker dig med en fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Du har ett stort tekniskt intresse, är en problemlösare och gillar att meka med maskiner.

Som servicetekniker hos oss på Swecon arbetar du med varierande arbetsuppgifter, har stor möjlighet att själv styra hur din arbetsdag ser ut och är delaktig i utvecklingen av verksamheten. Du utför servicearbeten och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner, både ute på plats hos kunden och i vår verkstad.

Freddy, på bilden, är en av våra servicetekniker. Genom att klicka på filmlänken längre ner kan du följa med honom under en dag som servicetekniker på Swecon. Foto: Peter Holgersson AB

 

Här hittar du mer information: