Partners

IT och Tele Säkerhet

SDNit

SDNit är ett team med passionerade, intresserade och nyfikna tekniska specialister inom Cloud, säkerhet och Nät. Vi jobbar leverantörsoberoende för att hitta den bästa lösningen och den vassaste tekniken för våra åtaganden.

Hos SDNit satsar vi på gemenskap genom att vi regelbundet ses utanför våra kunduppdrag för Coworking Fridays, konferenser och andra aktiviteter. När du är ute hos kund vill vi att du känner att du är en del av ett konsultlag och att du hela tiden har någon att bolla med/ta stöd från internt, vilket är något som ligger väldigt högt upp på vår prioriteringslista som företag med stödjande/uppmuntrande aktiviteter. Din kompetens värderas högt hos oss och vi ser till att du får den utbildning du behöver efter dina intresseområden samt att du får omväxlande och inspirerande uppdrag.

Vår företagskultur bottnar i samarbete, kunskap och glädje, där vi mår bra och är duktiga på det vi gör. SDNit utsågs 2020 till ett Gasellbolag, vi är otroligt glada och stolta över det, mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Men viktigast av allt, vi har kul och jobbar tillsammans. Vi hjälper och inspirerar varandra. Hela företaget drivs på ett sätt där laganda, kompetensspridning och en grym arbetskultur är inbyggt i vårt DNA.

Här hittar du mer information: