Nyheter & Aktiviteter

Nyheter
24 augusti, 2017

Därför finns vi

Jobba eller studera med det du vill, samtidigt som du har ett engagemang i Försvarsmakten.

Soldatkarriar.se finns för att vara ”Din länk till arbetslivet”.

Vi riktar oss till dig som har en militär utbildning och erfarenheter från Försvarsmakten, oavsett nivå eller anställningsform. Här har vi samlat anställnings- och utbildningserbjudanden från företag som är inställda på att du kan arbeta eller studera med det du vill samtidigt som du har ett engagemang i Försvarsmakten.

Samtliga företag och organisationer på soldatkarriär.se en samarbetspartner genom ett samarbetsavtal med Försvarsmakten. Det alla samarbetspartners har gemensamt är att vi vill nå just dig som har meriter och kunskaper som du fått genom en utbildning och genom dina erfarenheter hos Försvarsmakten.

Meriter och kunskaper som man får när man genomför en militär utbildning och som man utvecklar under en anställning i Försvarsmakten har ett högt värde på arbetsmarknaden och gör dig värdefull. Därför har Försvarsmakten tillsammans med andra arbetsgivare, branschorganisationer, intresseorganisationer och lärosäten startat ett samarbete för att ge dig som har ett engagemang i Försvarsmakten erbjudanden så att du kan planera din karriär så som du själv vill.

  • IT-tekniker eller sjöman?
  • Lastbilschaufför eller soldat?
  • Väktare eller hemvärnsman?
  • Äventyrsguide eller gruppchef?
  • VD eller reservofficer?

Du behöver inte välja. Samtliga samarbetspartners som finns här ser stora fördelar med ditt engagemang i Försvarsmakten samtidigt som du arbetar eller studerar hos dem. Tillsammans vill vi kunna erbjuda dig den karriär du vill ha, samtidigt som du bidrar till samhället genom ditt engagemang i Försvarsmakten.

Karriärportalen Soldatkarriar.se är skapad och förvaltas i ett samarbete mellan Försvarsutbildarna och CareerBuilder på uppdrag av Försvarsmakten.

Välkommen till soldatkarriar.se.
Din länk till arbetslivet